Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Uda mi się dostać do Golda w tym sezonie?

Lon333ly

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Słuchajcie, chciałbym, byście mi powiedzieli, czy uda mi się dostać. Wiem, że nic nie jest pewne, ale oceńcie.

Gram dziennie 5-7 gierek. Jestem teraz w Silver IV, 85 LP. Często gram Kassadinem, Riven, czy Shenem, bo tymi postaciami potrafię kierować, jak mam chociaż ogarniętego midera. Mam 88 winów i 88 przegranych, więc nie jestem na +. Wiem, że muszę pracować na farmą, bo mi to kompletnie nie wychodzi, szczególnie postaciami melee na mida (najgorzej to vs ranged). Wczoraj np. w sumie zyskałem 40 czy 20 LP - przegrane, wygrane i dają te 20-40 LP zysku, ale jeśli miałem te ~40LP, a dzisiaj dobiłem do 85, to zyskałem np. te 45. I tak w sumie dziennie zyskuję 20-40LP, więcej rzadko.

Mój lolking:

http://www.lolking.net/summoner/eune/35815536#history/666947637

Tak więc, jak mówiłem - nic nie jest pewne, ale oceńcie, czy może sobie poradzę.

Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru. :)

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Dasz radę :) Liczą się dobre chęci i w niektórych przypadkach szczęście na jakich graczy trafisz :) Życzę jak najlepiej :D :P

Pozdro. ! :)B)

MistrZenek_eune_121_1_nozg.png

Opublikowano

Ja mam Silver I oraz 71 LP. Tez nie wiem czy uda mi sie dojsc do Golda :( Ale jakbym mial miec Silver IV To bym chyba na to nie liczyl, ale powodzenia !

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Dasz radę. Graj, graj, graj jeżeli chciałbyś jakieś rady to pamiętaj, że czasem farmienie jest dużo bardzie opłacalne niż gonienie za zabójstwem oraz, że nie farmisz tylko w early ale też jest mid i late (w late powinieneś mieć full build ale to nie jest zasada).

Sam chce wbić platynkę wiec trzeba mieć wiarę i skilla ;D

Opublikowano

Rozłożyłem karty tarota i oficjalnie stwierdzam że marchewka słabo odmierza czas na pustyni.

Kur*a mać, ludzie, do jasnej cholery, nie jesteśmy pierdol***mi wróżbitami maciejami z TVN Meteo żeby powiedzieć komukolwiek czy awansuje czy nie.

Co tu dużo mówić, jak będziesz grał i wykazywał poziom jaki chcesz osiągnąć to awansujesz.

Jeśli będziesz grał słabo - spadniesz.

PRZESTAŃCIE ZAKLADAĆ TEMATY "A UDA MI SIE AWANSOWAĆ DO BRONSU PIONTKI EJ POMUSZCIE PLOXXXX" ITP BO NIE JESTEŚMY WRÓŻBITAMI I NIE ZNAMY PRZYSZŁOŚCI.

Dziękuję za uwagę, i nie, grasz jak brąz, nie jak gold.

Proszę o zmiesienie odrobiny warnów? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...